Home

Hotel & GastroTEH 2016

Pozivamo Vas da od 17. do 21. veljače posjetite naš štand na sajmu Hotel&GastroTEH koji se održava Zagrebačkom Velesajmu i pogledate kompletnu paletu naših aplikacija kao i opreme renomiranih proizvođača koje zastupamo.

Read More

Adriatic Gastro Show 2016.

Od 03. do 06. veljače posjetite Adriatic Gastro Show u splitskoj Spaladium areni i pogledajte kakve novitete smo Vam pripremili.  Biti će prikazana kompletna paleta naših aplikacija i opreme iz našeg asortimana za ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

Read More

Ugovor o podjeli tvrtke GASTROBIT d.o.o.

Krajem prošle godine uprava tvrtke GASTROBIT d.o.o. je donijela poslovnu odluku zajedno sa upravom tvrtke GRC grupa d.o.o. da će u daljnje poslovanje krenuti zajedno kao jedna tvrtka. Ovim spajanjem dva dosadašnja konkurenta (GASTROBIT i  GRC grupa) koji su svako za sebe imali vodeća poslovna rješenja, imati će još bolju ponudu i podršku za svoje postojeće i nove klijente. Ugovor o diobi i…

Read More

B2B s dobavljačima

Nakon uspješnog povezivanja sa Stridonom, uskoro slijede i novi dobavljači u našem SmartB2B sustavu !!!  

Read More

3. HRVATSKI FESTIVAL HRANE I VINA

Po treći puta izlažemo na Festivalu hrane i vina koje se održava od 11. do 13. studenoga u zagrebačkoj Areni. Posjetite nas i pogledajte novitete koje smo pripremili za Vas.

Read More