Ručni terminali

Želite li poslovanje podići na sasvim novu razinu, pravo rješenje za Vas upravo su ručni terminali Orderman.

Konobar je još kod gosta za stolom i tek je preuzeo narudžbu, a kuhar već počinje pripremu hrane a šank je već pripremio piće? Na kraju konzumacije konobar ne mora do kase kako bi izdao račun već ga ispisuje direktno ispred gosta za stolom? Sve to Vam zvuči nemoguće? Nije! Snovi postaju stvarnost uz ručne terminale Orderman. Najučinkovitiji sustav za zaprimanje narudžbi na tržištu koji zapanjuje svojom brzinom i stabilnošću. Bez obzira odlučite li se za noviji SOL ili MAX, ne možete pogriješiti. Osim što ćete povećati brzinu svojih usluga i obrtaj stolova, Vaši konobari hodati će manje i biti će mnogo učinkovitiji. Pokušajte se vratiti na staro nakon što ih isprobate…

Orderman 7

Najnoviji uređaj iz generacije Orderman ručnih terminala. Još brži i još pouzdaniji od svojih prethodnika. Znatno je produženo operativno vrijeme bez punjenja aterije, te je Orderman 7 sada spreman raditi do 18 sati bez punjenja.

Svi Orderman 7 terminali mogu se naručiti da dolaze s potpunim, “Zlatnim” jamstvom do 5 godina !!!

Štogod da se desi Vašem Sol terminalu, pokriveno je Zlatnim jamstvom te ćete umjesto Vašeg pokvarenog terminala dobiti novi na licu mjesta.

Verzija “+” dolazi sa integriranom podrškom za ispis računa na mobilni Bluetooth printer!

thumb.png

Sol / Sol+

Najnaprednija tehnologija zaslona, novo grafičko sučelje i snaga dva procesora. Sve to a i još mnoge napredne tehnikalije upakirane u privlačan paket kojeg su osmislili stručnjaci Orderman radio veza za naručivanje jamstvo su sustava zavidnih performansi i kvalitete.

Svi Sol terminali dolaze sa 2 godine Zlatnog jamstva!

Štogod da se desi Vašem Sol terminalu, pokriveno je Zlatnim jamstvom te ćete umjesto Vašeg pokvarenog terminala dobiti novi na licu mjesta.

Verzija “+” dolazi sa integriranom podrškom za ispis računa na mobilni Bluetooth printer!

Sol-Plus-P-U_01-resize

Max2 / Max2plus

Anti glare ekran visokog kontrasta, čitljiv i na najjačem suncu te izrazita robusnost i kvaliteta najjači su aduti ručnih terminala serije Max.

Intuitivni izbornici i unaprijed definirano sučelje brzih tipaka sa najčešće korištenim artiklima doprinose maksimalnom užitku korištenja i brzini rada.

Verzija “+” dolazi sa integriranom podrškom za ispis računa na mobilni Bluetooth printer!

Max2plus-black

Istaknuta Svojstva

Odličan zaslon

Orderman Sol koristi najnapredniju tehnologiju prikaza: njegov veliki 4.3 inčni zaslon prikazuje žive boje i ima oštar kontrast. Zbog povećanog kuta gledanja ekran je vidljiv u svim uvjetima.

ekran
touchscreen

Unos pomoću ekrana osjetljivog na dodir

Zaslon osjetljiv na dodir kojeg je moguće slobodno konfigurirati olakšava unos narudžbi. Često korišteni artikli dostupni su već jednim tapom. To ne samo da olakšava unos jer je lagano već štedi i dosta vremena.

Savršena ergonomija

Svi Orderman terminali dizajnirani su kako bi zadovoljili zahtjeve ugostitelja. Tek kada ga primite u ruku shvatit ćete koliko je odličan. Elegantne linije, ergonomski oblikovane površine te savršeno izbalansiran dizajn kojeg mogu koristiti i lijevaci i dešnjaci osiguravaju savršeno ležanje u ruci čak i nakon nekoliko sati intenzivnog korištenja

ergonomija
voda

Otporan na vodu i vibracije

Ručni terminali u ugostiteljstvu moraju moći izdržati reigorozne uvjete. Svi Orderman terminali, za razliku od konkurentskih terminala koji su u suštini najčešće obični osjetljivi pametni telefoni, dizajnirani su  kako bi bez problema izdržali padove, zalijevanja te masnoću i prašinu.

Izdržljiva baterija

Zahvaljujući posebnim sustavima upravljanja energijom, Orderman terminali inteligentno raspolažu preostalim kapacitetom baterije. Punjive baterije mogu izdržati i do 18 sati rada.

baterija

Saznajte više